Kors

Skulle nesten tro Jesus var Chanels sidekick slik som han er på moten: først var det rosenkrans smykkene, så de armbåndene med Maria, og nå kors. Neida, feil kors selvfølelig. Jeg snakker om Kors, altså vår kjære Michael Kors. Jeg er nok ikke den eneste som har lagt merke til hvordan hans nydelige vesker plutselig henger fra alles albuer. Michael Kors er 'born and raised' New Yorker, og hans design har blitt båret av kjendiser som Jennifer Lopez, Heidi Klum, og ingen annen en vår kjære førstefru Michelle Obama. Og ja, dere har hørt navnet hans i The Devil Wears Prada. 

Personlig er det veskene hans jeg har sett mest på, og det beste: de er ikke alt for dyre heller, sånn for å være designervesker. Det er fortsatt en pris som biter, men for god kvalitet og lekkert design må man nesten bare legge ut litt mer.  Nå skal jeg bare sikle litt mer og få lagt til noen ekstra timer jobbing i sommer, så skal nok jeg nok få skaffet meg en liten lekkerbisk jeg også.

 


Medium Jet Set Multifunction Saffiano Travel Tote, ca 1700 NOK

 


Large Gia Slouchy Two-Tone Tote, ca 4550 NOK Large Selma Saffiano Satchel, ca 2050 NOKMedium Jet Set Striped Travel Tote, ca 1900 NOK

Hva er din favorittveske av disse? 
Hva slags vekser/ved vesker liker du best? 


0 comments

Skriv en ny kommentar

hits