Plutselig. I mai

Nå sitter jeg her igjen og vet ikke hva jeg skal si. Det er nesten et år (okay, et halvt år er mer korrekt) siden jeg har blogget, og jeg har fortsatt like lite å snakke om, for det skjer fortsatt like lite i livet mitt. Vel, noen ting har skjedd, men jeg har ikke hatt tid, og nå som jeg har masse tid skjer ingenting. Du skjønner problemet? Godt. Da er vi på samme side. 

Nå er jeg altså ferdig med IB, ferdig med videregående skole og ferdig med det norske skolesystemet for alltid. Det er helt sprøtt. Jeg har ofret så mye tid, så utallige mange timer og helger og kvelder og ferier på pugging, lesing og skolearbeid at jeg helt har mistet teken på livet. Hva gjør vanlige tenåringer? Har fått med meg at festing er en greie, ja, jeg var russ jeg også ("russ", hadde på meg buksa i tre dager og tok solo korken), og festing har jeg gjort litt av, men det kan da ikke være alt? Jeg mener, det er nesten stakkarslig, det er jo bare på kvelden, og det er jo den eneste tiden det går bra ting på tv!

Så ja. Jeg har blitt atten, kommet inn på universitetet jeg vil, gått fra lilla til blått til brunt til blondt hår, og fått Sims til å fungere igjen, så det er en del milepæler i livet mitt nå. Har så lite å gjøre at denne tilfeldige skrivinga sikkert kommer til å fortsette. B
ildebevis på at jeg var russ...
Hva driver folk egentlig med?2 solstråler

Tonje

27.05.2014 kl.21:39

Elsker designet på bloggen din!

Ash

27.05.2014 kl.21:40

Tonje: Åh, neimen, tusen takk ^^

Katharina

28.05.2014 kl.22:39

Ååå så søt du er!! Og katnip, yes. I got the reference.

Skriv en ny kommentar

hits