Mitt universitet. MITT.

Har jeg forresten sagt hvor jeg skal til høsten? Nei? At jeg skal til USA har nok noen fått med seg, men jeg skal faktisk til (drum-roll please) OREGON STATE UNIVERSITY!
 

For de som ikke vet det, og skal jeg være ærlig viste ikke jeg heller, ligger Oregon på vestkysten mellom California og Washington. Jeg skal ikke skryte av gode geografi kunnskaper, så her er et lite kart for å illustrere. 

Den røde greia der. Se så søt. Elsker du det ikke?

Jeg gleder meg helt utrolig mye. OSU har en utrolig vakker campus, og er i den 'grønneste' og tryggeste byen i USA (apparently), Corvallis, og er perfekt for meg. Jeg skal studere political science, omtrent det statsvitenskap er her, og har selvfølgelig planer om å være med i en sorority, bo med roommate og få alt ut av min college experience. Jeg starter på skolen mot slutten av september, og har planer om å blogge en del om livet mitt dedr for å holde venner og familie oppdatert. OSU har vært min drømmeskole i over et år nå, og jeg tror jeg kommer til å stortrives de neste fire årene her. 
 
 
 
Dat campus. 

Hvor skal du til neste år?
Planer/lyst til å studere i utlandet? 

3 solstråler

Hayley summer

30.05.2014 kl.15:52

spennende :)

Katharina

30.05.2014 kl.17:36

Ååå så gøy! Jeg har selv kommet inn på Univeristy of York i England, og har planer om å gå der om jeg ikke kommer inn i Oslo. Har såklart mest lyst til å gå i York, men studietløpet er tryggere i Oslo siden jeg får alt i ett og altså slipper stresset med å skulle søke meg inn på en doktorgrad

Ash

30.05.2014 kl.17:50

Katharina: Ooooh, nice, har en venninne som har conditional offer til York. Har selv Oslo som back-up, men vil helst til USA. Men absolutt tryggere her i Oslo, for ikke å snakke om billigere- det er helt utrolig hvor mye de vil ha i USA og England! Lykke til!

LEA

03.06.2014 kl.01:04

Så spennende, du kommer sikkert til å kose deg masse!!!

Skriv en ny kommentar

hits