Bilder

Så, jeg var vert for en avslutningsfest for klassen min i går, utrolig koselige greier. Stikkord? Boblebad, vannpipe, vodka på en Ratatoille flaske, vannmelon og såpebobler. Alt har en sammenheng, på en eller annen måte.... Konklusjon: vi fester bra i hus og ingen fester heeelt som IB elever

Åh, jeg har ikke noe lyst til å jobbe med matte. Av alle ting er det matte jeg må jobbe med. Jeg har gjort alle de andre tingene jeg måtte så langt i dag, men den matten er kjip. Jeg har en innlevering på minst fire sider om en likning til onsdag, lite ikke kjipt. Ok. Nok klaging. Jeg lager meg litt mer kaffe, middag og tar ut linsene mine. Jeg kan gjøre dette!!!

Hei der, høhøhø...hø... Kult.
I går var jeg så heldig å ha fri fra skolen, men det betyr ikke at jeg får hvile, åh nei! Først var jeg i byen for et jobbintervju (la oss krysse fingrene for at det gikk bra), dro hjem og jobbet med skolearbeid og så var snuta nok en gang vendt mot vår kjære Oslo for mitt første møte som medlem av UngNovasjon etterfulgt av sommeravslutning. Kvelden startet med en snap og endte i "hahaha, hei kjæreeeee, kan du hente meg??" klokka ett i natt. Det var utrolig koselig, med mange flotte mennesker, god mat og masse drikke. Brotip: reker passer ikke veldig bra sammen med bringebær- og sjokoladevodka. Eller, den vodkaen passer vel ikke med noe. Ish.... Venner som kan photoshop er morsomt.  Gjett hvilket bildet som er ekte. Gjett da. Kom igjen, det ekke no' morsomt om du ikke gjør deeeeeet.....(trykk på for å se stort. kanskje lettere da)

Skal jeg si det?

Nei, det er ikke noe morsomt. 

 

Koko Ni Iru Yo! Vol.04 Ch.016: The Two Suns at MangaFox.com
she's beautiful...

bildet fra stranda i BrightonEmilie ser på Gud... Neida, bare spinspider.


Emilie er så pen D:<3
vi møtte de seriøst over alt! Synes de var drit skumle...

Men Emilie fikk en klem..D:

Karusellen er tradisjon, det å se gal ut på bilder er også en..

Jepp, jeg var der.

Hva synes du om bildene?Synes bildet ble litt fint c: Skal til pappa nå, så må løpe.
Jeg er med i en fotokonkurranse -->her <--
Sorry for at bildene er større en bloggen, måtte ha de i denne størrelsen :P

Sorry for dårlig kvalitet, mamma har kameraet, så jeg måtte ta med mobilen... Tatt fra rommet n_n
dsc00337dsc00338dsc00339

Hvordan ser det ut hos deg nå?
hits