Blogg

I´m a bit overwhelmed and not really sure where to start, so how about letting you guys know that I've moved into college. Yup, pretty sweet, hee? And not just any college, but a big university on the American west coast, and it's damned awesome. Really. So far I've recorded and made videos about packing and moving etc, and there are plenty more to come. I'm extremely tired at the moment, and will probably die of exhaustion due to moving and jetlag, so I'll go to bed and try to remember to write tomorrow when I'm full of energy and fun puns. 

Till then, enjoy this.

 

Så da er jeg hjemme og fungerende igjen. Jeg har hatt en fantastisk morsom uke på Kypros med Monika og Ingrid. Har fått mye sol, mye god mat og kanskje litt for mye alkohol. Fyll og fanteri uten fanteriet! Kanskje det ikke er nødvendig for meg å si det, men det ble ikke bilder av alt- og kvaliteten på bildene synker mens promillen stiger. Vi har vært ute og solt oss, spist mye god mat og møtt mange utrolig morsomme mennesker- skulle bare ønske jeg husket litt fler av dem! 


Beste jenteferien med de beste jentene<3
Hvis du skulle dra på ferie med dine venner, hvor ville du dratt? 
I morgen drar jeg- til en ferie med venner, sol og alkohol- wohow!!! Nå skal jeg bare bort en uke, men det ble likevel litt av en utfordring å pakke alt i en ti kilos håndbagasje. Etter å ha tenkt over ferien og sett over utvalget med et realistisk sinn(hvor mange par sokker trenger jeg EGENTLIG??) var der faktisk ikke så vanskelig. Jeg trengte bare en litt stor håndveske og litt plass i en venninnes koffert til parfyme, og så var det i boks! Nå blir det sommer og sol og fyll på meg! Preikast!

Som noen av dere sikkert vet har håret mitt vært gjennom mye- mange farger, mye retting og lite pleie. Etter fire år med konstant hjemmefarging har jeg derimot gått lei, og bestemte meg for å gå til frisøren og få farget håret mitt i fargen etterveksten min. Skummelt. Håret mitt har vært så slitt og ødelagt at andre frisører ikke har tørt å prøve, men ikke på Zeen frisør- der gikk det. Så jeg dro til byen på fredag til en time med Monika, og etter litt prating og litt sjekking og testing begynte farging og kuring og klipping og noen timer senere forlot jeg salongen i Øvre Slottsgate med mykt, glansfult og vakkert brunt hår. Selvfølgelig tok jeg noen kleine selfies med telefonen, så jeg la til noen bilder her jeg. Wohow!Hvilken frisør bruker du? 
 

Jeg er for tiden i et humør hvor jeg har lyst til å skrive blogginnlegg og lage YouTube videoer 24/7, men jeg har kommet over et problem... Det er ikke noe nytt å snakke om. 

Uansett hvilket blad eller hvilken nettside jeg går inn på ser jeg liksom ikke noe nytt. Ikke i butikkene heller. Det virker som at det ikke er noen nye stiler, noe ny forskning eller noen nye "kriser"(riktignok mye elendighet i resten av verden, men det dekker ikke cosmopolitan.com eller kk.no uansett.) Og for å være helt ærlig er ikke livet mitt så spennende at jeg kan blogge om min hverdag. Så, jeg lurer på dette: hva blogger du om og hva liker du å lese på blogger? Jeg vet at dette er ca annenhvert blogginnlegg jeg skriver, men jeg kommer virklig ikke videre i denne undersøkelsen. Vil du lese om min treningsfilosofi, hva slags mat jeg lager, hva jeg skal ta med når jeg flytter til USA eller flere bilder av katten min? Tanker??


deilig med iPhone 4 frontkamera og en katt som ikke vil ta bilder med meg etter at jeg har trent

Har jeg forresten sagt hvor jeg skal til høsten? Nei? At jeg skal til USA har nok noen fått med seg, men jeg skal faktisk til (drum-roll please) OREGON STATE UNIVERSITY!
 

For de som ikke vet det, og skal jeg være ærlig viste ikke jeg heller, ligger Oregon på vestkysten mellom California og Washington. Jeg skal ikke skryte av gode geografi kunnskaper, så her er et lite kart for å illustrere. 

Den røde greia der. Se så søt. Elsker du det ikke?

Jeg gleder meg helt utrolig mye. OSU har en utrolig vakker campus, og er i den 'grønneste' og tryggeste byen i USA (apparently), Corvallis, og er perfekt for meg. Jeg skal studere political science, omtrent det statsvitenskap er her, og har selvfølgelig planer om å være med i en sorority, bo med roommate og få alt ut av min college experience. Jeg starter på skolen mot slutten av september, og har planer om å blogge en del om livet mitt dedr for å holde venner og familie oppdatert. OSU har vært min drømmeskole i over et år nå, og jeg tror jeg kommer til å stortrives de neste fire årene her. 
 
 
 
Dat campus. 

Hvor skal du til neste år?
Planer/lyst til å studere i utlandet? 

Nå sitter jeg her igjen og vet ikke hva jeg skal si. Det er nesten et år (okay, et halvt år er mer korrekt) siden jeg har blogget, og jeg har fortsatt like lite å snakke om, for det skjer fortsatt like lite i livet mitt. Vel, noen ting har skjedd, men jeg har ikke hatt tid, og nå som jeg har masse tid skjer ingenting. Du skjønner problemet? Godt. Da er vi på samme side. 

Nå er jeg altså ferdig med IB, ferdig med videregående skole og ferdig med det norske skolesystemet for alltid. Det er helt sprøtt. Jeg har ofret så mye tid, så utallige mange timer og helger og kvelder og ferier på pugging, lesing og skolearbeid at jeg helt har mistet teken på livet. Hva gjør vanlige tenåringer? Har fått med meg at festing er en greie, ja, jeg var russ jeg også ("russ", hadde på meg buksa i tre dager og tok solo korken), og festing har jeg gjort litt av, men det kan da ikke være alt? Jeg mener, det er nesten stakkarslig, det er jo bare på kvelden, og det er jo den eneste tiden det går bra ting på tv!

Så ja. Jeg har blitt atten, kommet inn på universitetet jeg vil, gått fra lilla til blått til brunt til blondt hår, og fått Sims til å fungere igjen, så det er en del milepæler i livet mitt nå. Har så lite å gjøre at denne tilfeldige skrivinga sikkert kommer til å fortsette. B
ildebevis på at jeg var russ...
Hva driver folk egentlig med?Jeg gidder ikke en gang å prøve å si alt som har skjedd siden sist, for selv om det ikke føles som at mye skjer i livet mitt, så gjør det det. Skulle bare vist...

Jeg falt litt ut av blogging og sånt jeg. Er vel ikke noe galt i det. Gleder meg mer enn noen sinne til å begynne på college, selv om det forstatt er et år igjen. Jobber så mye med skole at det er sykt, trener - åtte dager igjen til Oslo maraton dere, skal løpe 21 km som den sprekingen jeg er- litt også, og er singel igjen. Livet går opp og ned, noe bra, mye ræva, men jeg klarer meg da. Hvordan går det med deg?

 

Er på sommerskole i England, null stress, farga håret lilla, masse stress, livet er bra og travelt. Kos dere og spis grønnsakene deres.
Love, Ash

Så jeg har en sånn teori. En ganske solid teori- og ikke saksøkmeg nå om noen andre har sagt dette før, jeg har ikke så god hukommelse- om disse bloggreiene, og hvordan noen blir så populære og hvorfor ting skjer som det skjer. Så, det helt grunnleggende er vel at om en blogg skal bli populær må den gi oss det vi vil ha. Og det vi forventer å kunne få fra en blogg, spesielt med tanke på blogg.no samfunnet og standaren, er noe vi kan kjenne oss igjen i, noe vi kan se opp til, eller noe vi kan kverrulere med. Hvor lang tid det tar før disse type bloggene blir populære og hvor lenge de holder seg på topplistene kommer også ann på sjageren, og ingen resultater er overraskende.Om du tenker deg nøye om er alle bloggene du leser en av disse- sånt kanskje bortsett fra min, som er en "jeg vet ikke helt hva som skjedde men jeg trykket feil og havnet her eller noe, kjipt, fem minutter av livet jeg aldri får tilbake" blogg. 

Nå, hvorfor er dette relavant for meg, og hvorfor akkurat nå? Fordi jeg ser på Ugly Betty. Og jeg vil på Fashion Week. Og jeg har lyst til at vi taperne også skal representeres på blogg.no markede. Så jeg får prøve å først være noe dere kan kjenne dere igjen i, og slenger med noen bilder av hva jeg har hatt på meg på jobb de siste dagene.Hei der alle sammen. Eller ingen. Eller noe. Kremt.

Så, wohow, torsdag, snart helg! For en som jobber i ferien må jeg bare si at helg er bedre når man jobber enn skole, selv om hverdagsrutinene mine er stort sett det samme. For selv om skolen er over tar det aldri slutt, så  jeg har nok av ting å gjøre hver_eneste_dag. Jeg er riktignok litt lei nå, derfor jeg blogger liksom, mihihi. Så har jeg egentlig veldig lyst til å filme en film, enten sminke eller tips eller skoletips eller et eller annet, jeg vet ikke. Noen ideer?  


Ja, dette forresten! er fra lørdag da jeg gikk rundt i byen med Ruth.
Lette etter en festival. Den var ikke der. Derfor: forvirret.

Hva driver så du med i ferien? 
Noe du vil stalke meg for (aka at jeg skal filme for deg<3<3<3)?? 

Gjett hva? Gjett hva?! Dere gjetter ikke så ofte som jeg hadde likt, men okå. I dag har jeg og kjæresten vært sammen i et halvt år, det er riktig, 6 åmneder, så jeg har ikke gjort noe for å se pen ut og han lager nå mat til meg. Åh, kjærleiken <3

Wohow! Glad-nyhet! Jeg skal være chair på TIMUN 2013 til Istanbul igjen i desember! Og det betyr: flere fester, mindre stress, mer erfaring og fantastiske mennekser! 
TIMUN er noe av det mest fantastiske i verden- jeg lover. Og ikke noe stress i år. Yesss

 

Nei men hei der! Jeg lever enda, tro det eller ei. I dag har jeg tilbragt dagen men min kjære Mille, og vi har slappet av, trent, gjort en kjemi labraport og spist. Ganske mye også. Men hey, god mat, og som regel sunn- kan ikke klage da!

-Hei og hå og en flaske med rom. Eller ikke, man må være ansvarlig når man er så ung, eller noe sånt. Så her sitter jeg da og utsetter alt som er viktig, som øving til SATs , øving på matte, finne et emne jeg vil studere for min IA i antropologi og pakking. For oppps, jeg skal ut og reise igjen. Imorgen vender jeg snuta mot Nederland for en liten konferanse, vi får se hvordan det går. Nå har jeg egentlig veldig lyst til å reise til Paris, men jeg må nok vente en stund med det. "Lenge" siden jeg har vært ute å reist nå, jeg kjenner det i hele kroppen! Jeg har tilogmed vendt meg til å kun pakke håndbagasje for en hel uke. Jeg vet, jeg vet!

artig bilde

Vil du ut og reise?
Hvor daaaa? 

Jeg har blitt 'blind as a bat', så nå har jeg skaffet meg nye briller. De er awesome, linsene mine har ikke kommet enda, men whow, jeg ser verden! Alt er HD!

er du også brilleslange eller er du en av de jævlene med perfekt syn?

 

Når jeg sniker meg ned for å hente is....

Ja, takk altså Obama!

Når folk sier at vegitarianere bare spiser gress

Når jeg skal prøve å posere for bilder

Kan du komme på noen bedre captions liksom?

Hei, nei, gå vekk. Jeg tror jeg skal fortelle mer om min juicemaskin når jeg kommer hjem igjen, nå er jeg her hos kjæresten. Så, ja, jeg vil spille sims. Nemlig. Lørdag er sims dag.

 

Disse hadde vi tli dessert i går (de var i tillegg fylt med kremost, omg). Jeg vet, dere vil også være meg.

Og dette er et fint bildet jeg fant online.

 

Jeg er helt død. Jeg vet ikke hvorfor, jeg har sovet masse, men jeg orker ingenting :'(

omgggggggg

Hei bloggen! Lol. Kleint. Er på skolen og blogger, fordi jeg ikke har tid senere. Min stemor har nemlig bursdag i dag, så jg skal spise middag hos min far og da skal jeg oppføre meg fint og ikke være på datan 24/7, som hos mamma. Så, ja, jeg har veldig lyst på juice, men jeg kan jo ikke bare lage det med mine tanker desseverre. Da hadde livet vært lett da.
Ja. Jeg trenger et liv.
Dere trodde jeg hadde feiga ut dere, men nehei! Ikke meg nei! Jeg kom bare nettopp hjem fordi jeg var og så teaterforestillingen "Diktator mot Dikter" på Nationalteateret med en klasse jeg ikke er i. Sånt jeg liker å gjøre på tirsdagskvelder. Den var veldig morsom forresten, handlet om Russland da det fortsatt var en Sovjet i navnet og hvordan en vakker og velkledd poet ødla alt. Anbefales. 

Så, da tenkte jeg at jeg skulle svare Elise litt: hva jeg skal gi til kjæresten for Valentines day. Egentlig er jeg ikke særlig glad i den dagen, det er en torsdag og de ender aldri opp slik jeg forestiller meg det. Uansett, jeg har slått litt på stortromma i år (og Aslak, om du leser, slutt. Vær så snill. Jeg prøver bare å være søt)

(tilfeldig bilde av meg så man kan ha muligheten til å ignorerer v-d-klisset)


Så, ja. Jeg har hatt mange planer, men vil egentlig holde det lite og enkelt og søtt. Så, jeg lagde en søt liten boks og puttet små lapper i (klippet som hjerter, men brettet som små konfelutter). De fungerer alle som små "gavekort": vi kan se på akkurat hva du vil hele dagen, jeg kan gi deg frokost på senga, vi kan tilbringe en hel helg sammen og andre søte og interne ting (skitten kommentar sensurert). Så tenker jeg at jeg skal lage noen cookies/cupcakes/brownies av noe slag også (:

Ellers, så ja, jeg kan mer enn gjerne lage video! Kommer nok neste uke, i ferien, så til da er det bare å spesifisere hva du vil se! Hvordan ta notater, pugge til prøver, lage indexcards, organisere deg bedre, what not.

Nå, kom deg i sengs! - <3

Neimen hei der. Kommer du hit ofte?
Så, nå skal jeg straks sette i gang med å skrive essay, for som du kanskje ser under på den fantastiske mål-listen min (som jeg lagde helt selv i går faktisk, er jeg ikke flink?!) så må jeg faktisk det. Oooog jeg må blogge hver dag denne uken, noe som blir litt av en utfordring, men jeg skal presse meg til det. Og jeg vet hva du tenker: "så heldig du er som har Ben&Jerry's!" Vel, jeg hadde byttet bort en boks Chocolate Fudge Brownie mot å slippe å skrive dette forferdelige mind-fuck-essayet. 

Det var egentlig alt jeg hadde for i dag, trenger du mer motivasjon og inspirasjon kan du alltids sjekke meg ut på tumblr, instagram eller twitter. Eller plag meg på snapchat. Heter BrightonDestiny alle steder. 

Hvis jeg ikke er privat kan jeg faktisk blogge om veldig lite. Jeg kan vel omtrent bare si at katten min stikker av med sugerørene til detox juicen min og at jeg har vært veganer hele uka. Det gikk overraskende bra forresten, jeg har hatt masse energi og spist mye god mat. Jeg kjøpte ritkignok inn tre bokser med Ben & Jerry's for å belønne meg selv med, selv om jeg ikke har rørt noen enda. Jeg har rett og slett ikke noe behov for det akkurat nå. 

Nå sitter jeg egentlig å pugger til en fysikkprøve i morgen, men jeg føler faktisk at jeg fortstår dette kapittelet ganske godt. Jeg har også opprettet et nytt skrivebok-perm-system som gjør livet enklere og puggingen morsommere. Om dere vil kan jeg lage en video om det, og andre study-tips ( alt blir riktignok på engelsk, da jeg har alle fag på engelsk og det har blitt det språket jeg kommuniserer mest på).


Anyways, private tanker? Mest det at jeg oppfører meg alt for urettferdig og umodent mot kjæresten min (nei, ikke han jeg postet sove-bilder av for noeon måneder siden, men Aslak, min nye nydelige og fantastiske bedre halvdel), noe han ikke fortjener på noen måte. Jeg må virkelig ta meg sammen hvis jeg vil at han skal holde ut med meg.


Nå fikk Pippin forresten tak i det ene sugerrøret mitt og jakter på det andre. Må nok fortsette med å skrive Theory of Knowledge essay nå, ønsk meg lykke til meg tigern
Yo dawgs. Nå har jeg vært på latsiden igjen. Bare når det kommer til blogging riktignok, jeg kan foreksempel ikke løfte armene mine fordi jeg har trent så hardt og har lagt en fantastisk suppe fra bunn - helt selv! Mamma er ikke hjemme en gang! Bare rå grønnsaker, nomnomnom. Så jeg, jeg har faktisk tenkt på dere som titter innom, og tok noen bilder. To øverste er fra min lunch-date med Mille på lørdag, mens de tre nederste er for å vise hva jeg har på meg. For ja, jeg elsker den skjorta. 

Fredager er- til tross for løfte om helg, fest og ro- en skikkelig drittdag i bunn og grunn. Skoledagen er alt for lang, alle mine medelever sprudler av energi og er helt "all over the place", og det er trafikk fra klokka to. Det er på sånne dager jeg faller for stresset og frustrasjonen, og lurer på hvorfor jeg måtte ta de valgene som ledet meg til der jeg er og så langt unna alt jeg vil. 

Men så var det jo også i dag, nettopp på slik en forferdelig fredag, at jeg fant igjen en liste jeg skrev i 2010 med tittelen "Ting jeg vil gjøre før jeg dør". Jeg vet, det er ikke et veldig orginal konsept, og de fleste lister ser like ut, men jeg er likevel overrasket over hvor mye jeg har fått prestert på de to årene. Jeg har vært i New York, jeg har fått en av mine tekster publiser, jeg har nå en katt, sett favoritt artisten min live, sånn bare for å nevne noen. Så begynte ballen å rulle, og jeg føler meg nå litt stolt over det jeg har prestert. Jeg har hoppet over en klasse, er MUN president på min skole, har allerede begynt å bygge et imponerende nettverk med viktige personer, alt i en alder av 16. Trening har jeg kastet meg i gang i, og det at jeg ikke har gitt opp er en stor prestasjon for meg. For hvis jeg klarte å gjøre noe av det jeg hatet mest til en av mine favoritthobbyer, da kan jeg vel gjøre alt, ikke sant?
Jeg føler at det er for mange jeg kjenner som følger bloggen min til at jeg bli veldig personlig her. Tja, det er kanskje like greit, ellers hadde dette blitt en berg-og-dalbane av tanker og et eneste stort kaos av følelser. Jeg har helt ærlig falt litt ut av blogg greiene, men jeg skal prøve å kaste meg på.

Om jeg husker korrekt pleier folk å blogge om det de har gjort eller skal gjøre, right? Vel, jeg har i snitt vært èn fest hver helg siden desember, altså 8, som igjen betyr: sliten. Som bare faen. Jeg vet, min feil, jeg må slappe av mer og lære meg og si nei, jeg jobber med det. Jeg tror bare at om jeg slutter så kommer jeg meg aldri ut igjen... Har ikke vært på sats på over en månede liksom. Jeg har trent en del riktignok, men ikke det, fordi jeg ikke var hjemme under juleferien... 

Okay, nok klaging, det var et av nyttårsforesttene mine å slutte med det. Så nå, hei, har du det bra?

Jeg føler meg litt awesome. I min 20 minutters pause mellom fløyte- og cellotimene mine gikk jeg på biblioteket, hvor jeg lånte meg To Kill A Mockingbird filmen, en cd med ballettmusikk og en diktsamling av Andrè Bjerke. Avsluttet kvelden med en kopp te før jeg nå skal krype til sengs og lese litt sosialantropologi og 1984. Jeg skjønner det ikke. Jeg skjønner ikke hvordan det kan ha skjed. Jeg skjønner ikke hvordan alt live i deg forsvant over en helg. 

Jeg skjønner ikke

Tumblr er nede for en liten stund, så da får jeg skryte av meg selv her. Jeg har nå sittet og gjort matte i tre timer (uten å forstå noe, selvsakt), og jeg synest jeg er skikkelig flink. Kanskje det er meningen at det beste stedet på internett er nede nå så jeg skal gå tilbake til pugginga mi? Jeg gjør det uansett jeg, for å være på den sikre siden...
Whow. Ferien er over alt, og jeg har ikke gjort noe av det jeg skulle og er mer sliten enn før jul. Oppps. Jeg har sovet lite, nesten ikke vært hjemme, og tilbragt mange og lange timer på skolen. Men jeg har hatt det sykt gøy. På nyttårsaften var jeg på en gytte med en gjeng venner, det var utrolig gøy og koselig, selv om jeg har de verst blåmerkene for å gli ned trappa.  Og uuuuh, jeg har fått en yogamatte, så nå må jeg trene litt før jeg løper på fløyte- og cellospilling, så på revy! Generalprøver i dag, må være seriøs

 Jeg må også få påpeke hvor søte Hibba og Maja og alle andre som leser bloggen min er. Dere får høre litt av hvert nå ja. Jeg gidder ikke å finne kabelen min til mobilen, så ja, ikke særlig mange bilder.
Vi var 12 personer og overraskende nok bare tre jenter. Men vi så bra ut da, hallo liksom.

Hva gjorde du på nyttårsaften?

 

Yoyoyo, bros and hoes and everything inbetween. Nå sitter jeg igjen i en revy soffa, i dag med Stina, og venter på at noe skal skje. Vi har problemer med strømmen og kabler, så vi har hovedsaklig ikke gjort noe i hele dag. Premieren er om en uke, og vi har ikke fått gjort noe med lysshow eller lyd eller noe. Vi er utrolig flinke riktignok, så vi finner alltid på noe etterpå for å redde oss og showet. Vi har spilt litt sims og hører på litt musikk, på de små høytalerne, de store og flotte (<3<3<3<3) har jo ikke strøm. Så, nei, jeg lever på revydiet, det er alltid interesant å se hva kroppen min sier til det.

Revy er topp stemnning og tungt arbeid, gratis boller og lange netter. Så ser jeg ut som et lite troll, fordi, du vet, det er revy. I morgen lover jeg å se bedre ut. Kanskje jeg burde blogge uofisielt for @bergrevyen2013?? Jeg tror det. Jeg må støtte min kjære Nilo. Vi kan lage små videoer og greier, men alt er uofesielt og behind-the-scenes, den helt rå og møkkete sanheten. Gled dere, kjære lesere.
(Hvis dere ikke er interessert i å lese kommer det fler bilder, og se så pen Nilo er, kom tilbake for å se på henne <3)

''


Tja, i dag har vi rigget greier. Jeg er i den fantastiske lyd og lys gruppen, som her på Berg kalles Light and Magic (awesome, right). Vi har bært utallige bokser med utstyr som til flere titalls tusen, og tro meg, det er tungt. Som dere sikkert vet foregår nesten alt praktisk som har med revy å gjøre i gymsalen, så jeg bruker da hele juleferien min på skolen. Full fest.

Anywhore, nå skal vi "blæste swag ut av disse speakerne, bro" og finne flere skjulte strømkretser vi kan bryte.

I firmly believe that I have to speak to my doctor about this. 

Jeg føler at jeg burde blogge mer. Skrive mer seriøst, glemme forventninger og hvor dårlig bloggen min egentlig er, osv. Men det kommer alltid noe i veien. Som mat. Fy søren, så sulten jeg er akkurat nå. 

Nåja, jeg tror jeg husker hvorfor jeg ikke blogger så mye. Det er ingen som leser uansett, så det spiller ingen rolle (riiiight?). I dag skal jeg bake pepperkaker med niesene mine på to og fire, så jeg kommer nok aldri tilbake. Så har jeg rydda en del, trent, spist, ryddet, spist, gjordt ingenting, og nå vil jeg spise igjen. Jeg liker pulten min nå som jeg kan se den, tenker på å kanskje ha en sånn video tour opplegg, fordi jeg liker youtube og skolegreier. Nerd. Fy faen, mat.
I'm actually not funny

Så sitter jeg her igjen da. Med datan på fanget, lekser på pulten og hodet i skyene. Jeg tenker på alt annet enn det jeg burde, og tilber ferien som nærmer seg. Jeg har gjort alt for mye og mer skal gjøres, vel, alt bortsett fra det jeg burde. Men nåja, jeg koser meg masse med det, og det er virkelig noe jeg trenger for tiden. I dag har jeg endelig trent litt igjen, det er alt for lenge siden. Kroppen min trengte litt bevegelse og jeg kjenner det godt nå, uff, kommer til å verke i morgen. lol, jk, jeg blir invitert til alt for mange fester. Jeg aner ikke hvorfor. 


 

Kom hjem fra Istanbul i går, konferansen var den kuleste i hele verden og jeg savner alle sammen så sykt mye. <3 

Jeg prøver febrilsk å finne de siste klærne mine til TIMUN, en konferanse jeg skal på i Tyrkia nå til uka... Må kle meg fint, men det er helt umulig å finne skjorter som er hvite og enkle for tiden. Fant noen på H&M i dag (fjerde H&M butikken jeg har sett på, så ja, jeg leter!), men må nok bytte størrelse på de i morgen, armene er ikke lange nok. #tallgirlproblems
Uansett, jeg vil ikke gjøre det jeg må, så jeg tok bilder av det hele. Regner ikke med at jeg tar med alt, det er ikke noe vits, men en del. Noe. Og andre ting. Mihihiihih. 
Ja, jeg er en av de jentene som bruker dressbukser med blazer og vesk. Og Pippin liker det, han valgte ut antrekke helt selv.


Get him to the Greek. I know this is a repost, but I haven't seen it in a while and it's quite silly.

I hate this job. Oh we're live?.

mfw school. second bed

lårene mine verker etter balletten i går, turn-out musklene er såre og rompa er helt utslitt. Jeg kan se musklene mine i armene selv når jeg ikke strammer. Jeg har gjort noe riktig.

natta

Såh.... Pugging. Tentamner neste uke, leser massemasse og prøver å være produktiv. Funker litt, av og til. Har en helvetes plan for uka, men jeg skal klare det! Jeg vil gjøre det superbra, selv om det er supervanskelig. Jeg prøver å holde motivasjonen på topp, glor på bilder av Oxford i to minutter før jeg setter i gang for fult igjen. Tar meg to nye minutter før jeg innser hvor vanskelig det er. Så er jeg opptatt hele uka også, wohow! 
Anywhore dere, nå må jeg nesten pugge videre. Sånn er det å være IB elev... 

vil du også være den beste, som ingen noensinne var?
annen motivasjon? ja, nei ? 

Jeg er ikke blond.
Jeg driver ikke med cheerleading, eier ikke uggs og er ikke glad i hit-sanger. Jeg er ikke en størrelse 36, nå som jeg har fått pupper er jeg heller ikke 38 i kjoler og topper. Jeg eier ikke et stort speilrefleks kamera, og aner ikke hvordan man skal bruke photoshop. Jeg har verken en mac eller iphone, og bryr meg lite om canada goose jakker. Jeg går hverken medie og kommunikasjon eller kunst og håndtverk, og staver koselig uten r. Jeg har ikke rett hår og bruker ikke masse foundation, og klarer ikke å uttale bokstaven r. Jeg ser forferdelig ut på bilder, har ikke en liten søt hund og klarer ikke å synge. Ikke har jeg fadderbarn i Afrika eller drar på språkreiser til Amerika. Jeg er litt rar, ganske teit, og har mange feil jeg ikke er redd for å vise verden. Med andre ord er jeg ikke en som er egnet for blogg.no, eller noen topplister. 

Derimot kan jeg skrive lange essays om kjedelige ting og få det til å høres interesant ut, har nydelige grønne øyne og blå glittersko som er vanntette. Sangene jeg hører på kan jeg lett spille på gitar, piano fløyte og snart cello selv, og jeg er ikke redd for å drite meg ut. Jeg vet hvordan jeg skal kle meg i forhold til kroppen min, og føler meg stort sett komfortabel. Jeg liker å filme, og har et HD filmkamera som eier sjelen min og brukes alt for skjelden. Laptopen min kommer til å leve for alltid, og jeg har mistet Sony Ericssonen min så mange ganger at man skulle tro det var en nokia. Jeg har utallige jakker som er helt forskjellige, og jeg elsker alle sammen. Jeg går IB, har hoppet over et skoleår og sikter mot toppuniversiteter i hele verden. Stavingen og gramatikken min er forferdelig, men poetisk kan jeg være, og vel så det! Håret mitt kommer alltid til å ha masse volum, og jeg trenger skjeldent å bruke hårspray eller oljer. Orginalt har jeg en engelsk aksant som dronningen. Mine fantastiske venner klarer å fange meg i noen drømmene øyeblikk, og jeg er et kattemenneske som har en nydelig bengal og et utrolig kul rottweiler.
Jeg røyker ikke, drikker ikke, spiser ikke kjøtt, drikker i brus, og er egentlig en ganske snill jente med bein i nesa. Jeg er frivillig for Røde kors ungdom innenfor flere kategorier, er steller på et senter for hjemløse katter, og hjelper til på dugnader og seminar. Jeg har brukt tre uker på å lære meg engelsk i Brighton, England, og savner det hver dag. Jeg er president i skolens Model United Nations gruppe, er i en valg kommite og har vært både elevrådsrepresentant og leder. Mye kan jeg og mye vil jeg lære. Og derfor er jeg god nok. 

Jeg har vært flink! Trent hele to ganger denne uka! Med mitt tidsskjema er det ganske imponerende, selv om du kanskje ikke er helt overbevist. Har danset ballet i litt over en time, så tok jeg meg en hard økt på sats her om dagen. Er det bra eller dårlig å løpe en mile (1.6 km) på 10:37?? Jeg følte meg hvertfall veldig flink som fullførte. Har vært støl i rumpa og lårene hele uka, så noe må jeg gjøre riktig. 


Sliten og klein. Bedre blir det ikke....

Ellers har jeg gjort mye rart denne uka, men dessverre døde min kjære (ste)bestefar, det koseligste menneske på hele jorda fredag kveld, så jeg orker ikke..

 

wohow, nå har jeg vært lat hele uka og skal skryte av det! Neida, joda. Så Maria og har bestemt oss for å være spreke og trene to ganger i uka for så å fortelle hverandre om det, en challenge på en måte. Jeg har trent utholdenhet og styrke denne uka, med fokus på rompe og armer. Lite er finere enn en sexy rompe og slanke, sterke armer. Så, ja, trent kun 1 1/2 time denne uka, måtte droppe balletten på mandag fordi jeg hadde så syke mensensmerter, føler at jeg misset min egen bursdag eller noe. I tillegg har jeg vært åp bursdager og hatt diverse feiringer, så kostholdet har ikek vært helt på topp. Jeg vet ikke helt hvorfor, men jeg spiser litt mindre enn vanlig også. Hmm...
Til uka har jeg flere innleveringer og presentasjoner, men når det er ferdig kan jeg endelig trene fulltid igjen.  

så, trener du ?

Jeg trodde ting skulle roe seg litt nå, men nei. Jeg har prøver hele tiden og aldri noe fritid eller tid til å slappe av. Og ja, jeg synest skikkelig synd på meg selv, men jeg går IB, så jeg får lov. 
Anowhore, nå har jeg vært og trent igjen, deilig med den helt matte følelsen etterpå og super toned muskler. Har vært dårlig i over en uke nå, så jeg fikk ikke dansa i går eller trent noe særlig, igjen, snuffs, stakkars meg. Egentlig har jeg heller ikke tid til å blogge, må skrive videre på TOK essay og kjemi labrapport og greier, men det er en maksgrense for hvor lenge jeg kan sitte og skrive om jeg er den eneste i verden og om hvis ikke, hvordan vet jeg egentlig det (åhja, jeg har et eget fag dedikert til mindfuck).

keep cool. Og tren hardere, les lenger og lev mer. 

 

Studies show:
Intelligent girls are more depressed 
Because they know
What the world is really like 
Don't think for a beat it makes it better 
When you sit her down and tell her
Everything gonna be all right 
She knows in society she either is
A devil or an angel with no in between 
She speaks in the third person
So she can forget that she's me Så, jeg lever jo egentlig ganske sunt, men jeg kommer til å gjøre denne fordet. Jeg liker å fullføre lister. Ojojoj, nå er jeg som dere: jeg får pakker i posten og viser det fram!
Så, jeg har hatt vondt i hodet og vært kvalm i hele dag, sov nesten ikke i natt og synest alt for synd på meg selv for at jeg plutselig har blitt dårlig.
Men, jeg hadde med supersøte cupcakes til MUN gruppa mi, og de ble fornøyde. Var på skolen til fire, hadde et IB promotion kurs. Skal på ballett. Må gjøre lekser. Sliten. Dø. Orker. Ikke. 
Meeeen, jeg kom hjem og hadde fått sminken min i posten <3<3<3<3<3 Jeg liker sminke. Må pugge nå. Ha det. Så søt du er <3 


Og ja, jeg bruker mobilen og webcam. Ingen leser, så jeg gidder ikke stresse mer. 

Jeg tror jeg vet hva jeg skal gjøre med håret i morgen, ja.... Det funker sikkert greit med kort og krøllete, rødt hår. Blir kun ødelagt når jeg skal trene, alt som innebærer bøy og tøy pleier å ødelegge frisyrer.

Noen som vil skrive en memorandum om problemet Depopulation of Diego Garcia for meg? Vil ikke, skjønner ikke, vil heller gjøre matte liksom....
Alle arkene jeg har lest gjennom for lenge siden og nå skal skrive over 1000 formelle og seriøse ord av. Fuck.
Viste du at jeg har verdens flotteste katt? Og at han heter Pippin og er myk og fuckings ærefryktinngytende

Your animation

Dette er for alle dere som ikke er bra nok.

Til alle dere som ikke gjør det bra nok på skolen, ikke står opp tidlig nok, ikke klarer å holde fingerne unna sjokolade og dere med laktoseintoleranse. Til dere som rakner strømpebuksa første gang du tar den på og til dere som aldri drar på fest, blir invitert på fest eller ringer bestemor for å takke for bursdagspengene. Dette er for alle dere som ikke holder rommet ryddig nok, ikke kjører fort nok, ikke koker pastaen lenge nok, ikke leverer innen deadline og som laster ned for mye ulovelig fra nettet.  Til dere som er ensomme om kvelden og smiler om dagen. Til deg. Til meg. Til oss som trenger det.
fuck it. vi gjør det sammen 

Your animation

har kjøpt ny jakke, hatt, lue, genser, sokker og undertøy(følte ikke helt for å vise det azzzzz) i dag. Bildet nederst til høyre er av to skjørt, en genser og et par hansker jeg kjøpte tidligere. Og ja, om du ikke vet det fra før, så sverger jeg til h&m. De er de beste <3

Så kommer vel den herlige beklagelsen som grunnet mitt nærvær og derved mangel på blogging. IB. Jeg går nu IB, og har lekser og CAS som må gjøres, og jeg vil helst gjøre alt godt også. Det er overraskende lett om man bare setter seg ned og gjør det, eller for CAS, kommer seg opp å gjøre det ( Sats får føle hva slags CAShore jeg er, samme med rødekors ungdom).
Jeg har forresten en kjemilabraport som må leveres på fredag, så jeg må gjøre den ferdig nå. Og ops, har vist glemt å øve på fløyte og cello, var for opptatt av å melde meg på ballettkurs.

-Peace out, fuckers <3

har jeg sagt at jeg trener ?

 

     

syk. orker ikke.

Nå har dere alle gledet, gruet, og fantasert om hvordan ting kommer til å bli, nå har dere gjennom tre år har blitt fortalt skrekkhistorier og hørt puggeprekner om det "store valget" du nå har gjort, og nå skal ta konsekvensene av; Videregående. V.g.s. Det nye stedet. Der. Igjen blir du yngst på skolen, blir plassert i ny klasse med mange ukjente og må lære deg hvordan du skal komme deg til kantina gjennom labyrentene av en skole. Men frykt ikke. Det meste er ganske ufarlig og ingen er ute etter å drepe deg. Eller, det kommer helt ann på hvor stor du er i kjeften. Så om det er noe du vil vite (nå tenker jeg egentlig på deg Paya) er det bare å si det, det gjelder dere andre også. 

Jeg er alt for opptatt med å leve livet før IB begynner til å blogge. Sorry peepz, men sånn er det. Kom nettopp fra kjæresten, etter å ha vært ute og handlet for så å dra på en innflyttningsfest. Skal nå trene litt og  så på overnattingsbesøk hos Monika med Paya. I morgen skal jeg greier òg. Går unna det her, ikke rart jeg blir sliten. Og jeg har funnet ut, etter en testkveld, at jeg ikke blir sterkt påvirket av alkohol. Etter tre timer, seks rusbrus og ikke særlig mye mat var alt helt fint, og alt som før. Gidder ikke bruke penger på det mer hvertfall.

559294_10151105394871385_321568286_n_large

Jeg vet ikke med dere, men jeg har en meget følsom nese som registrerer både gode og ekle lukter. Det kan beskrives som både en fordel og ulempe, hvertfall når det kommer til personlig hygiene. Og ikke bare min egen. For, herre gud, så mye parfyme noen bruker! Jeg hater når jeg setter meg på et fly, i et sete jeg ikke får rørt meg noe særlig i, sitter der noen timer, og alle damene har vært innom tax-free'en og prøvd hver eneste parfyme. På seg selv. Jeg tror ikke så mange har fått med seg hva de små papirtesterne er for. Tullinger.

Men dette går på en generell basis også. Jeg foretrekker selv lukten av såpe, renher, framfor parfyme. Sikkert derfor favoritt parfymen min er fra Clean, Shower Fresh, en herlig serie parfymer og deoderanter som rett og slett lukter rent. Selv om de fleste såper nå for tiden også er overparfymerte, samme med fuktighetskremene man bruker etterpå. Det blir sånn tre-fire sterke, falske lukter oppå hverandre, hvis vi tenker såpe, krem, parfyme, og kanskje hårsprayen eller deoderanten din lukter noe også. 
Nei, jeg foretrekker lukten av såpe over lukten av parfyme.
375281-10-1307195041845_large 
stjal det fra weheartit fra noens blogg. Men den har jeg også. Snart tomt riktignok, snufs.  

 

hva foretrekker du, parfyme eller såpe?
hvilken parfyme bruker du?? 

Jeg tenker alltid at jeg skal fikse litt på designet mitt, legge inn noen farger eller skaffe meg en ny header eller noe. Men så kommer jeg på at less is more, og jeg er alt for lat. Så derfor, mine kjære lesere eller stakkars tilfeldige, legger jeg heller til søte, fargerike bilder etter humør. 
Jeg mener forresten ikke vanligvis at less is more. Jeg elsker lag på lag på lag på lag av alt. Så vet dere det. Men blogger blir så lett rotete. sånn som teksten min. Jaokåhadet.
 

 

Jeg trenger denne ^

mener du at less is more?
hva er designet ditt? 

farga håret lilla for tredje gang, håper fargen sitter nå. Så ser jeg litt søt ut da. Bittelitt.Jeg synest lilla og grønt er fint, men det er rødt og grønt også. Så liker jeg fiolett/lavendel hår med catliner. hawt, litt?

*
Bilete: Jaokå, lilla hår igjen. Tredje forsøk.

hva skjer?
Hvilken farge har du på øynene dine ?
Hva synest du de kler? 

det var veldig mange innom bloggen min i går. Jeg bare whooot, så ble jeg sånn 
|

artig bilde
og, gjett hva?! Jeg har ingenting å blogge om! Eller, jo, men det vil jeg ikke blogge om, faktisk. Her har dere bilder. Igjen. Joa. Kos dere.
artig bilde  
artig bilde
artig bilde
artig bilde
artig bilde 


til dere som kommenterer, denne er fra meg : 
artig bilde

Kjæresten min har små barter på boxern sin. Er det rart jeg elsker han liksom? 
Så, ja, god morgen godtfolk. Nå sitter jeg som vanlig plassert foran tven, spiser grapefrukt og drikker brus. Jeg lever egentlig sunt altså, men er man alene hjemme så er man alene hjemme. Katten er gal så jeg kasta han ut i regnet, nå kommer han bare til å hate meg mer, men jeg klarer meg nok.

Så, ja, øhm.... I går kom bruttern med kjæresten og katten Jan-Thomas, så spise vi taco med kjæresten min også (mihihih, kjæresten miiiin). De stakk riktignok i dag tidlig, men kommer tilbake. I morgen eller noe. Tror jeg. Håper jeg. De har lappen begge to, og jeg er lat.

Jeg føler meg forresten sånn når jeg er alene hjemme. What to do, liksom? 
  

hva skjer?
Hva er din sunneste diet, lizm?? 

Yo kids. Jeg er hjemme. Hvorfor jeg har vært så lat til å blogge? Vel, jeg var jo i Spania, sant, og datan var drittreg og ville ikke la meg poste bilder, og dagen jeg kom hjem var jeg syk. Kasta opp i flyet og var syk hele dagen. Morgenen etter dro jeg på Hypercamp, wohow, og var hjemme fredag. Men det stopper ikke der, for, hold dere fast!, det var jo etterfest. Så jeg var hjemme, dusja og dro til byen for å feste til to. Så fulgte jeg Ellen hjem og sov der, og jada, dagen etter dro jeg til Tofte med Ruth for å henge med Lene. Så henta jeg ikke datan min før i går, men da møtte jeg Jenny før hun flytter til USA og dro rett hjem til kjæresten min, og med en gang han dro i dag sykla jeg til trening. FULL FART. Ja. Så det så. Jeg har ikke et travelt liv overhodet azzzzzzz. 

Men, tro det eller ei, jeg har skrevet en hel liste over temaer og ting jeg skal blogge om. Så bare gled dere til å høre om surfing, dating, jakten på den eneste ene, alkohol og hvordan det er å leve som en cct (crazy cat teenager). Har dere flere ideer er det bare å si ifra, jeg har ikke noen grenser og filteret mitt er ganske grovt. 

Jeg har ikke tatt særlig mange bilder selv, har ikke mobil-til-data kabelen uansett, så her er et jeg har stjålet fra facebook.


kjæresten min og meg på leit, mihihihih<3

 

Noe jeg skal blogge om?
Har du gjort noe?
 
 

lol bitches. nyter sol og 25 grader i skyggen, lizm. Neida. Jeg er online inne. Fordi det er fuckings varmt. Og her skal jeg befinne meg i... 11 dager til? Ja, tror det. ¿ kan du dette? Spansk tastatur, lizm. Jajajaa.

Okay, litt mer seriost. Jeg er i Spania, wohoow. Det er varmt og jeg holder pà à dò, sà jeg tok meg en data pause. Smà spanske drittunger skriker i basenget, single og slitne mennesker sitter i baren og jeg er litt sulten. I gàr var det noen kule fugler her og i dag blir det vel quiz i baren. Svarer du riktig fàr du shot. Jeg fàr sjokolade. FML. Neida. Joda. Herre gud, jeg skal gi meg nà. Nyt disse bildene jeg ikke har tatt og ha det kult.

LOL, tuller bare, igjen! Datan her vil ikke la meg poste bilder, sà bare sjekk selv, jeg har god smak-> <3

 

what`s up, bitches?

 

Yo dawg. Nå er jeg her igjen. Stikker i morra i to uker til Spaniennn, bare fordi det er digg. Var jo på røde kors ungdom sin sommerleir, men stakk hjem en dag før fordi det ikke var nok å gjøre, all bagasjen vår og soveposene var gjennomvåte (merk: Oslo folk kan ikke sette opp lavo) og flyet mitt går klokka 7 i morgen tidlig. Så jeg fikk se kjæresten min og kost med katten en dag i stedet, har ikke noe imot det. Forresten så blir det mellom 23 og 34 grader og sol hver dag. I Spania altså. Suckers. 

Håret mitt har ikke lyst til å være lilla, så nå sitter jeg igjen med en sjarmerende gul/grå/blåfarge

 
slik en deilig pike jeg er


sånn var håret mitt i ca èn dag.

og sånn later det som at det er. lol.

så, jo, random, hva skjer?
hva er dine planer?
hva slags hårfarge ønsker du det vs. den du har?
dette gjorde jeg i går. Det var awesome. sliten i dag også, og, vel, bildene snakker for seg selv

Har du bart?


er altforaltforalfor solbrent, savner kjæresten min selv om jeg så han i dag tidlig og har hatt det kult med venner jeg ikke har sett på en stund og random lols. Har kule bilder fra i dag men legger nok ut i morra, nu er jeg sliten  og må sove fordi jeg har skole i morgen<3

Jeg har alt for mange tanker, meninger, idèer. Og nesten ikke noe av det kommer ut på bloggen. Men helt ærlig, så tror jeg ikke dere bryr dere?
Jeg kan blogge om mange ting jeg. Mye jeg er interessert i og bryr meg om. Ska me sjå....
    mote liker jeg.  Og sminke. Faktisk. Jaha.

       Politikk, selv om det kanskje blir litt slitsomt. Har tanker og meninger om skole og skatt og alt det der, helt sant
  Dyr. Søte dyr. Katter spesielt
    
         Trening, ja, trening.

         Kosthold, og det å være peskitarianer 
    Jeg liker spill og tvserier

   og så liker jeg sånne rare japanske ting

 Jeg liker  musikk, filmer og youtube
Det skjer ganske mye i hverdagen min, kanskje det er interessant

  og jeg liker omtrent alt mulig annet. Jeg kan også det ungdommen kaller å være "random". Det betyr forresten tilfeldig
so precious!  
 

var det noe av det du hadde likt at jeg hadde blogget om kanskje?
hva pleier du å blogge om? 

Day 10: One thing you want to say to a person

Vær så snill, ta det med ro, jeg elsker deg uansett <3
 
 
 da var 10. days challengen over.  Er det noe du vil høre om er det bare å si ifra. 


Jeg tror jeg blogger best midt på natten. Og helst med noen av Chris og Daniz's sine drinker innabors. Shady shit. Men kvelden i går var meget koselig, dere skjønner, jeg dreiv å prata med og totalt stalka tredjeklassingene på skolen før, en av gjengene, og nå inviterer de meg med på fester og grillgreier og, ja, greier, selv om de har slutta på skolen. Jeg er glad for det. Jeg liker disse folka. De er koselig og morsomme og jobber for ting med slapper av samtidig. Jeg har ikke bilder, riktignok, sorry for det, skulle gjerne hatt noen selv. Nok om det. Øhm... Pippin prøver å drepe meg når jeg prøver å sove?

Sommerplaner ja! Er vist litt populært å blogg om. Så, jeg skal på sommerskole her i Oslo, Hyperion- og røde kors ungdom leir, og to uker til leiligheten vår i Spania med min kjære mor. Har jeg sagt dette før? Tror ikke det... Jaja, sånn ser hvertfall planen ut nu!! Og ja, det blir nok bra, håper jeg, jada...

 

 

4dd2adc860fea3c8e20571cd9b959d11_large
Vfnpvcqohme_large

 

Hva skal du i ferien?
Driver du også å følger etter folk til de MÅ bli venner med deg? 

Day 9: Two things you wish you could do

1. Make all of the right choises. This includes being able to see into the future, you know, so I would be sure they were all right. 
2. Live by myself. This includes having a job where I make enough money to be able to do so, as well as going to school, have enough food and be able to get some new clothes and shit. And, well, I think that would help me be a bit happier, you know? Oh well, back to number one I guess....
Tumblr_m1ajk1mf5j1rp17pio1_500_large
"being drunk doesn't make you fly" 

Day 8: Three words you can't go a day without using

 

1. Katter
2. Awesome
3. Challenge....
image  

Day 7: Four memories you won't forget.
Tumblr_m579ah8ia11r41m2fo1_500_large  

1. Språkreise til Brighton sommeren 2010. Bestebestebeste jeg har gjort noen gang<3
2. Revyen til Berg 2012, Apokalypse. Lange netter og kule folk.
3. Hmm, kanskje konfimasjonen min? Folk ble så sure fordi jeg gikk med converse under kjolen min.
4. New York i mars i år. Herre gud, jeg savner det

fra Brighton, elsk<3
 

Day 6: Five things you can't live without.
Tumblr_m4tbwuxrfq1qjbevmo1_1280_large  

1. Te
2. Kaffe
3. Katter
4. Musikk
5. Oksygen(daaahh)
 

sånn er jeg forresten... 

Day 1: Ten random facts about yourself.
Day 2: Nine things you do every day.
Day 3: Eight things that annoy you.
Day 4: Seven fears/phobias.
Day 5: Six songs that you're addicted to.
Day 6: Five things you can't live without.
Day 7: Four memories you won't forget.
Day 8: Three words you can't go a day without using
Day 9:
 Two things you wish you could do
Day 10: 
One thing you want to say to a person

 

wow, ehm, lovely...

this is my city

breath me

a book like this

the a team

stand by me

114

ellers kan du alltids høre på de nyeste spotifylistene mine... slik som den for juni, mai eller februar

Day 4: Seven fears/phobias.
Tumblr_m0gcb44je11rnit1co1_500_large  

1. At noen løfter meg. I don't like that shit
2. Edderkopper (klassiker)
3. Små/trange rom, heiser og fly er et heeeelvete
4. Redd for at noe skal skje med katten min når han løper ute
5. Jeg er veldig redd for å skade tennene mine...
6. Kyr. Klarer dem bare ikke. 
7. Fallskrekk. Tørr ikke se ned rulletrapper osv

Img1499492708_large

Day 3: Eight things that annoy you.

1. Når ting lagggggger
2. At samme øretelefoner ikke virker til telefonen og ipoden.
3. Mn blir feit av for mye sjokolade.....
4. At håret mitt ser bra ut når jeg er hjemme, og jeg må vaske det til dagen etterpå...
5. REPOST
6.At jeg klager på alt dette når folk sulter...
7. ^this
8. ^^ this

549316_3798904530677_1721251905_n_large

Day 2: Nine things you do every day.


  

Tja, jeg...

1. Koser med Pippin, min kjære pusekatt
2. Pusser tenner. Alt for opptatt av å pusse tenner og tannhygiene...
3. Sjekker mail og fronter. Facebook er også en slager
4.Spiser. Alt for mye som regel.
5. Drikker kaffe, åhja, kaffe<3<3<3
6. Tenker at jeg ser teit ut.
7. Bekymrer meg over alle tingene jeg så gjerne skulle ha fått gjort.
8. Hører på musikk.
9. Er sarkastisk. Uansett humør har jeg en holdning som hater alt.  
bilder fra i dag, Kaja og jeg er søte <3 Vil ha håret så kort, men idk....

Day 1: Ten random facts about yourself.
Day 2: Nine things you do every day.
Day 3: Eight things that annoy you.
Day 4: Seven fears/phobias.
Day 5: Six songs that you're addicted to.
Day 6: Five things you can't live without.
Day 7: Four memories you won't forget.
Day 8: Three words you can't go a day without using
Day 9:
 Two things you wish you could do
Day 10: 
One thing you want to say to a person

Jeg stjal denne jeg. Motivasjon til å blogg, liksom, akkurat som kortet jeg har til sats. Har ikke så mye kult å si, men her kommer det uansett.

1. Jeg er pesketarianer. Det vil si at jeg ikke spiser kjøtt fra gris, fugl o.l, men kun fisk. 
2. Jeg elsker forguder katter. Crazy cat lady in tha' house, ehehehe,he,heheh....
3. Jeg har lært tysk, spansk og italiensk på skolen, men kan ingen ting. Jeg eier ikke språkhøre. 
4. Jeg spiller fløyte og slår på gitaren min noen ganger. Vil lære meg å spille cello også. Musikk<3<3
5. Jeg elsker de to første sesongene av Skins (UK). Vil ikke se resten, Cassie er ikke der.
6. Jeg har aldri vært komfortbel i kroppen min. Aldri. Nå trener jeg minst to gang i uka og spiser relativt sunt, og alt som skjer er at jeg får muskler, så jeg blir bare større. Kjæresten min er mye tynnere enn meg og legger ikke på seg, så jeg føler meg alltid idiotisk feit rundt han. Noe som er absurd, men sant.
7. Jeg tåler ikke melk. Har laktoseintoleranse, og dere vet hva det medbringer....
8. Åtte er favorittallet mitt. Det er et fint tall...
9. Selv om jeg vet at livet mitt er kjempebra er jeg langt,langt nede. Jeg hater det, men det føles som at desto mer jeg jobber for å komme meg opp, desto lenger ned faller jeg. I dag orket jeg ikke gå på skolen en gang, men kom meg ut til italiensk og trening. 
10.  Katten min heter Albus Pippin, oppkalt etter den beste bokserien og beste filmtriologien jeg har sett. Hvis du ikke vet hva jeg snakker om fortjener du smekk. 


 

I have to drink an ocean of tea to numb this pain ~

Tumblr_m1k0hgvr051rntstlo1_1280_large

noen ting tror du at du vil vite, noen ting tror du at du vet, og så er det alle tingene du ønsker å ikke vite. 
Dro inn til byen med min kjære Ruth i dag, så drakk vi iskaffe, spiste is og snakket om livet. Jeg vil nemlig ikke lese til prøve, så jeg spilte litt gitar også. Og blogger flere ganger, fordi jeg ikke vil pugge og Pippin ikke vil leke, bare sove. Men verdedn er søt fordet. 

I really do&#8230;I miss being myself, I miss singing and doing what I love, I miss having friends, I miss not having a broken family, I miss being able to trust people&#8230;

Pistanthrophobia
 &#8220;&#8230;I?m running so fast that my feet aren?t even touching the ground and I?m floating. And it?s like this amazing, amazing realness. I?m free. I?m safe. Then I realize, I am completely alone. And then I wake up.&#8221;I don&#8217;t know u.u&#8220;It would be so nice if something would make sense for a change.&#8221;- Sid Jenkins&#8220;Stupidity isn&#8217;t a virus, but it sure is spreading like one.&#8221;han er alt for deilig, omgsdgsgsrg. 

Tja, kanskje jeg skal si noen ord også, før jeg dusjer vekk lukten av treningsapparater og solkrem fra kroppen. På fredag og i går har jeg vært på Youngstorget, for Hyperion har nemlig feiret sitt 10 års jubeleum med et telt der, så det har gått i brettspilling, nerdeprat og vaffelspising. Etter klokka åtte fikk folk kjøpe alkohol også, tilogmed, og det var noen som spilte no musikk i går, så det ble topp stemning. Noen folk som gikk ut av skolen nå nettopp var der, de jeg anser som mine venner (men de ser sikkert på meg som den rare stalker'n, oh well) så det var kult. Kjæresten var der og, men det... vel, ja, nvm. Nå må jeg pugge, kanskje se litt på skins, the big bang theory, dollhouse eller  friends.... valgets kvaler. Og det er ikke så verst å bo på en øy i Oslo fjorden når det er sommer, just saying, 

 

this is my town, this is my city...

Jeg kjøpte meg en kaktus i dag og kalte den Earl. Earl er den eneste kaktusen jeg har. Nå kan vi være ensomme sammen.

 


timeywimeyconsultinghufflepuff:
ceilingtheo:
shutupanddiehl:
blingostarr:
buttsexington:
America: Do whatever the fuck you want because America
#or just throw it all into the harbor
Does anyone actually follow that ettiquette in England?
Because my understanding of tea ettiquette in England is: OFFER YOUR GUEST TEA AS SOON AS THEY ARRIVE - GIVE THEM THE LARGER MUG, BECAUSE THEN THEY CAN HAVE MORE TEA IN IT, AND MORE TEA IS BETTER - OFFER THEM MORE TEA AS SOON AS THEY HAVE FINISHED THEIR MUG OF TEA, BECAUSE MORE TEA IS BETTER.
IF SOMEONE LOOKS STRESSED, OFFER TO MAKE THEM TEA. IF SOMEONE LOOKS UPSET, OFFER TO MAKE THEM TEA. IF SOMEONE LOOKS TIRED, OFFER TO MAKE THEM TEA. IF SOMEONE HAS JUST COME IN FROM THE RAIN, OFFER TO MAKE THEM TEA. IF SOMEONE HAS JUST RECEIVED BAD NEWS, OFFER TO MAKE THEM TEA. IF YOU ARE WATCHING TV WITH SOMEONE AND THERE IS AN ADBREAK, OFFER TO MAKE THEM TEA. IF YOU ARE MAKING YOURSELF TEA, OFFER TO MAKE EVERYONE ELSE TEA. IF SOMEONE IS NOT CURRENTLY HOLDING A MUG OF TEA, DOUBLE CHECK THAT THAT IS AN INTENTIONAL STATE OF AFFAIRS, AND THEY DO NOT, IN FACT, WANT A CUP OF TEA.
TEA.
  (love,shakespeare,quote)

my fucking mood. hater hormoner og humørsvigninger. fuckfuckfuckfuck

not


Oj, jeg skulle egentlig poste bilder av den flotte frokosten jeg hadde med Mille ute på Solli. Oh well, ser ut til at ingen ting går som planlagt i livet mitt. Noen ganger er det jo et pluss, men det er også litt slitsomt. Kan riktignok ikke klage, alt ser ut til å gå bra. Men, vel, duden over her har min fulle støtte og fan-girl-ing


noen av de herlige bildene mamma og jeg tok i dag, det siste med den ene awesome fotografen Alex.
Hadde det mektig morsomt og dagen var awesome. Mamman min er så søøøt <3


Jeg skrev et langt og lekkert innlegg, så svikta internett og ingenting ble lagra. Tror jeg sa noe om tentamner, pusen min og kjæresten. Sikkert ikke noe du bryr deg om, med andre ord. Jeg har drømt meg bort i fine hus og armene til kjæresten, mens hverdagen slår meg tilbake på plass med matte pugging og trening. Men bare vent, snart har jeg ferie, og da kan alt av stress bare stikke hodet langt oppi sin egen ræv.

artig bilde

sånn reagerer alle når de hører at jeg har vært sammen med kjæresten i tre måneder i dag.. well, 
artig bilde 
 
og sånn så jeg ut når jeg våknet hos han i dag. Men så skulle'n på jobb, teite greier 

artig bilde

artig bilde

artig bilde

artig bilde

artig bilde

slik er vi sammen forresten. sjæsten min <3

Etter at jeg handlet en lekker lommebok og en awesome topp på Urban Outfitters i New York har jeg fått nyhetsmail fra dem ofte, og jeg vil ha alt! Desverre har jeg ingen penger, og ikke tid til å jobbe. Har søkt noe til ferien, men vet ikke om det blir noe av. Hvertfall, her er noen kule greier jeg fant og vil dere med dere. Det er forresten salg på nettsiden deres i dag!! http://www.urbanoutfitters.co.uk Heldige dere eeeer <3

Hvilke butikk har mest det som passer "din stil"?

The Most Wise Words I Ever Heard ..Just some of LOTR cast..Facebook Reality!Cheating LVL over 9000How Zeddie met his fatherBecouse cats are cats, that's why!Tumblr_m23wwqbpnv1qkdj3io1_500_largeTumblr_m11afycmed1rpfcuxo1_r1_500_large689c2933d774ce384ee9d65a63ea33ed_largeTumblr_m15wdvlphs1rr3l61o1_500_largeTumblr_m0xgb39ikl1rr3l61o1_500_large20120204142435_largeTumblr_m0rysn3p9m1r7vfy0o1_500_largeImage_large7020517419_eed977bdbb_large


 

Jeg savner kjæresten min. Selv om jeg så han i går. Heldigvis har jeg pusen, hvis ikke hadde alt gått til helvete her. 

 

så, her er jeg blond igjen, ikke helt riktig farge enda, mensommersola tar resten. Men, hey, det går bra. Eg liker følelsen av å gå rundt med blazer, fjær i ørene og kokosnøttvann.Jeg er jo ganske så hekta på pretty little liars, og føler meg litt som Hanna... Lol, jk, neida, joda, nei... Okay, så,  hvilken hårfarge har du? Ser du på PLL?

Jeg gleder meg til ferie. Jeg trenger ferie. I morgen er siste skoledagen min, snakket med læreren min om diverse greier, så jeg tar en prøve etter ferien, så jeg har ikke noe på fredag. Lite problembarn, fordi man har problemer <3<3
Og jeg ble ikke noe flinkere til å blogge, for jeg har  mye å gjøre. Jeg prøver mitt beste, men se, det blir bare masse klaging! Så her er det noen fine bilder jeg fant på internett, nå, ha en fin dag <3 X_c20449e7_large  Pretty-61_large  282530576593451258_mhyxcypi_c_large774d4763bf208e06e44936dc08701ddf_largeTumblr_m1277q1qee1qj69hdo1_500_largeTumblr_m19pywo8p01rnntimo1_400_large318157_341772749202119_207709319275130_928266_2123162797_n_large 

Jeg er forresten blond igjen... <3 

hits