Challenge

Nå har jeg kun vært på hjemmepresset juice i to dager. Ikke noe mat, ikke en gang frukt, ikke kaffe. Det betyr konstant hodepinet. Jeg har kommet inn i en vane av å drikke seks kopper om dagen, så det er sykt for meg å ikke ha noe. Men i følge internet skal koffeinen være ute av systemet etter 72 timer, så i morgen kveld skal nok alt gå bra.

Ellers savner jeg å tygge, savner kaffe og savner bananer. gjør du noen form for detox?
har du prøvd hjemmelaget juice før? 

Day 04 - Your views on religion.

Tja, hvor skal vi starte? Kanskje med å bra få det ut, at det ikke er noe tvil liksom: jeg er ikke-troende. Altså ingen religion, ingen gud, ikke noe etterliv. Når det er sakt har jeg ikke noe mot religion, tvert imot! Det er få ting jeg synest er vakrere enn den ubetingede kjærligheten og troen noen har til høyere makter. Jeg unner alle den troen på at alt har en mening og at ingenting skjer uten at det til slutt teller for ditt beste. Også det fellesskapet mange religiøse kan finne blandt hverandre er utrolig.

Det jeg derimot har imot noen religiøse, ikke religion i seg selv, er når de bruker den mot meg eller andre. En tro er noe for deg, noe helt personlig, og når du tar hellige skrifter eller meninger fra et trosamfunn og bruker det til å straffe og opptre nedverdige ovenfor andre mister jeg all respekt. Dette er spesielt med tanke på temaer som homofili, abort, etc. Men no worries, dette går for enkeltindivider, og selv om det kan virke som om "alle" er sånn er det langt fra sannheten.

Du kan ha din mening og jeg kan ha min, men det betyr ikke at vi er overlegne hverandre på noen måte. Informer meg gjerne, jeg er utrolig nyskjerrig, men aldri press noe på meg, så skal ikke jeg gjøre det mot deg heller. 

 

Jeg liker ikke pugs noe særlig egentlig. Derfor logs. Selv om det ikke betyr noe. Men i dag, egentlig i går, skal jeg snakke om min mening angående alkohol og narkotika. Jeg kan utdype mine meninger i det dype og brede, men sånn helt på overflaten: nei til dop, for alkohol:alt med måte. Det er det jeg mener og det jeg står for. Dere har vel sett mine fylleinnlegg, lite kleint.

Hva er dine meninger om disse giftene??

Where you'd like to be in ten years

For de av dere som ikke ser det er det meg med en starbucks i en hånd og en liten yorkshire terrier i den andre. Jeg står der mellom nattelivet i NYC og surfing i LA, og drar rundt i USA. Det står også en mann uten hodet i en dress der til venstre, fordi jeg ikke vet hvem han er. Han heter sikkert Paul. Og der er det også et fantastisk diplom fra "Best Uni EVER" som jeg selvfølgelig har gått på og fikk streight A's fra. 

Helt ærlig så aner jeg ikke hvor jeg kommer til å være om ti år. Jeg kommer da til å være 27, en flott alder om jeg får si det selv, og er nok et sted i statene som en travel kvinne som begynner å leke seg med tanken på et familieliv i tillegg til en karrirere innenfor politikk (internasjonal, selvfølgelig). Jeg har sikkert nettopp kommet ut av et langt forhold og prøver å velge mellom en Wall Street banker og en hippie surfer i LA.

Ja dere, livet smiler! 

Hvor tror du at du er om ti år?
Hvor håper du at du er om ti år? 

Første ting på min challenge liste: "Your current relationship, if single discuss how single life is."
Til deres alle, og selv min egen, store overaskelse har jeg faktisk en kjæreste. Jopp. Jada. Jeg har det. Min skjønneste skjønne og jeg har vært sammen i flere måneder tilogmed, still going strong. Vi ble kjent gjennom skolen og MUN, og har kjent hverandre i vel over et år, og prrr, nå kommer jeg på hvor mye jeg savner han... Sånn. Da var det sakt. Nå blir jeg følsom og greier og gir meg.  

hits