Dager som denne

Nesten ferdig på sommerskole nå, tiden går utrolig fort og det er ting som skjer hele tiden. Det er alt for vakkert her og jeg lærer masse, sånn helt seriøst. Mange søte mennesker, og noen jeg vil slå ihjel med en spade. Kan vel ikke forvente noe annet når man er med så mange mennesker. 

I dag har jeg hatt kjemitime på morgenen, og siden jobbet med en challenge, fysikklabraport og spist. Har blitt litt brun, eller er det kanskje rød, og fått lest noe. Utrolig sliten, og herre gud kan ikke folk være stille nå da....


Sommer. Ferie. Sommerferie. Nye venner, rare minner og sand steder det ikke burde være. Surfing, backpacking i Europa, italiensk mat, mojitos, skille, bikinier i fem forskjellige farger og fasonger, maxi-kjoler, togtrafikk, sandaler, magetopper og null bekymringer.

Ikke akkurat sånn i år. I år jobber jeg fire uker, fra 6:50 til 15:20 sharp. Jeg har sommerskole og flyttehjelp i vente, for ikke å glemme innleveringer og skolematerielle. Jeg har ikke ferie selv om jeg har ferie.

Men jeg har et lite knep i ermet skjønner du: Neste år. Neste sommer. Da har jeg nesten fire måneder fri, ikke noe skole jeg kan jobbe med, penger og alderen på min side. Ikke noe kan stoppe meg og jeg skal leve livet på impuls. Faen så bra neste sommer skal bli.

jeg orker ikke å blogge, så spamer dere med noen sjøldiggerbilder.

meg som liten, tihii ^^
med brillan, shøøøø!

sliten i dag?
hvordan så du ut som liten??
(jeg var feit fra ca 2. til 6. klasse ^^ )
snart til fløytespilling og pappa ^^
 


hva skal du i dag ??


 
Med en rask klem tar hun farvel og legger gårsdagen bak seg. Hun er nå på vei, alene, mot det ukjente. Hun ser, uten å egentlig ta omgivelsene til seg. Hun hører musikk fra iPoden, uten å egentlig høre. Hun går, uten å egentlig vite hvor. Men hun går.Ut mot det ukjente vante, legger hun av sted. Selv om hun kjenner alt så godt, virker alt nytt. Og det er jo det. Det var ikke slik sist hun var der. Da var det sommer, blomstene blomstret, bilene var plassert i oppkjørselen, nyvaskede og blanke, og barnelatter hørtes i gatene. Nå har høsten slukt alt. Alt visner til, bladene begynner sakte men sikkert å gå fra grønt til gult, bileierne lar regnet skylle vekk gjørmen fra hytteturen på bilene deres, og alle holder seg inne. Inne i det varme, i det trygge. Men der går hun, alene, men allikevel ikke ensom. For hun vet, at når hun når sitt mål, vil hun finne kjærlighet. Hun vil finne et sted hun hører til.Hun er på vei hjem.

Tumblr_l7t8q3avle1qag73jo1_500_large

I dag skal jeg lese massemassemasse, og så skal jeg på butikken for å kjøpe noe veldig tøft : DD
Det ble mini oreos til frokost, for jeg orker ikke å gå og hente mat x]
Vel, da må jeg leseleselese!!

bildet jeg tok av tingene mine hos Ingrid :]

Hva skal du i dag ?
Har du fått påskeegg? : DD

Alle har vi da sånne dager. Sånne dager da vi blir minnet på alt vi gledet oss over før, og hvor mye som må til for å glede oss nå. Små ting som minner oss om ting vi gjorde da vi var små, ikke en gang hadde begynt på skolen, og vår største bekymring var om det kom til å bli regn neste dag, for da skulle vi jo ut på tur.
Dager som denne, da vi hører melodien til Inspector Gadget og minnes hans altmulighatt, da vi sitter og ser på nrk1 og legger merke til klokka som tikker de siste sekundene inn til nyhetene, og da vi lager oss varm melk med honning så vi sover bedre. Alle har  vi ting vi savner uten å tenke over det, alle har vi minner som får oss til å smile hvis vi bare blåser vekk støvet som har samlet seg. De små tingene vi gledet oss over da, er det på tide å glede seg over nå.Dager som denne er til for å minnes fortiden.
hits