trening og tull

Det var jo ikke døra jeg løp etter heller daaaaaa! Men jeg er fortsatt støl etter å ha løpt halvmaraton i Oslo maraton helga som var, yesda, halvmaraton, det er 21 km. Det var egentlig helt greit, var litt kjipt noen ganger men alltid folk som heia så det gikk bra. Det er nå jeg angrer litt, nå som ryggen verker og det er et helvete å reise seg fra, tja, hva som helst egentlig. 
Var det verdt det? Absolutt. 
Vil jeg gjøre det igjen? Ikke faen. Neste gang blir det enten 10km på 50 minutter eller hele greia.  

Jeg har gjort mitt. Løpt mellom tre og fire ganger i uka siden slutten av mars, tilsammen 285 km, 18,151 kalorier og 41 treningsøkter (kun løping, all styrke og ballett kommer i tillegg). 
Jeg er et beist av en kvinne

Mitt favoritt treningsapparat på SATS? Denne. Hvorfor? Jeg trenger ikke løfte bena engang, likevel mister jeg ca 10 kalorier per minutt. Jeg er ikke veldig opptatt av kalaorier eller noe, men, hei, jeg ser for meg sjokoladen jeg kan spise. Og det er ikke noe særlig slitsom heller. Perfekt for late nerder som meg, og sikkert dere. Er det kleint å ta bildet av treningsapparater på treningssenteret?  Åhja. 
Joa, jeg liker ikke tredemøller.  Jeg har sjeve knær, så når jeg løper slår jeg de sammen og får blåmerker og v.o.n.d.t. Derfor jeg liker disse. Det jeg ville si egentlig.trener du?
eller er du lat nerd som meg og snylter på disse maskinene?

hits